Logo

OM OS

Storybook Studio er opstået på en drøm om, at skabe et sted hvor man kunne fortælle historier om rigtige mennesker.
Med en stor passion for billeder, scrapbooks og film, så Storybook Studio dagens lys for første gang tilbage i foråret 2014.
Storybook Studio er et eventyr hvor jeg er med på en af de største dage i folks liv og jeg sætter en utroligt stor ære i at gengive minderne og højdepunkterne herfra i både billeder og på film.   
 
Storybook Studio er mit kreative univers. Et univers hvor jeg møder en hel masse fantastiske, inspirerende og søde mennesker, der viser deres tillid til at jeg er med dem på sidelinjen gennem hele dagen.
I tæt samarbejde med min kone Sarah, har vi skabt og udviklet Storybook Studio, der efterhånden er med til at løse en masse forskellige type af opgaver med udgangspunkt i den store dag. Med Sarah's passion for grafisk design, hjælper vi blandt andet også til med at designe invitationer, bordkort og laver engagement shoots samt invitationsfilm. 
 
Vi elsker at høre fra jer og vi værdsætter det utroligt højt at møde folk i øjenhøjde, således at I føler jer trygge og godt tilpas ved at vælge Storybook Studio, på en af de vigtigste dage i jeres liv!
 
Sergio - og Sarah.